Welkom bij de lesmodule Vluchteling in Beeld van het Rode Kruis en Humanity House!

Deze lesmodule is gratis te gebruiken voor docenten en leerlingen van het vmbo, havo, vwo en mbo. Vul onderstaande gegevens in en ontvang een persoonlijke link om met de lesmodule aan de slag te gaan.

Naam docent*:
E-mail*:
E-mail (ter controle)*:
Naam school*:
Plaats school*:
Onderwijsvorm*:

Ja, ik blijf graag op de hoogte van de activiteiten van het Humanity House en ga akkoord dat mijn gegevens worden gedeeld met het Humanity House voor het toesturen van informatie over educatieve producten en diensten van het Humanity House. Ik kan mij altijd eenvoudig weer afmelden door onderaan de e-mail op de link afmelden te klikken.

Ja, ik blijf graag op de hoogte van de activiteiten van het Rode Kruis en ga akkoord dat mijn e-mailadres wordt gebruikt voor het toesturen van informatie over producten en diensten van het Rode Kruis. Ik kan mij altijd eenvoudig weer afmelden door onderaan de e-mail op de link afmelden te klikken.

* Ja, ik ga akkoord met het verwerken van mijn persoonsgegevens door het Rode Kruis. Mijn gegevens worden verwerkt om het gebruik van de lesmodule te analyseren, gebruikers te informeren over nieuwe versies, om eenmalig een evaluatieformulier toe te sturen en voor statistische analyses. Ik kan mijn toestemming altijd intrekken.


* Alle velden zijn verplicht.

Het Rode Kruis en het Humanity House gaan zorgvuldig met uw persoonsgegevens om. Informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens leest u in het privacy statement van het Rode Kruis en het privacy statement van het Humanity House.


Aanmelden